Huid check

Het verzorgen en goed onderhouden van de huid is van essentieel belang bij een gezonde levensstijl. Tevens is de huid een weerspiegeling van een gezond persoon. Zo zal iemand die goed voor zichzelf zorgt door voldoende inname van vocht, goed eten en voldoende vitamine dit ook terugzien in zijn of haar huidkwaliteit. Ook de verzorging van de huid verdient enige aandacht!

Zorg goed voor je huid

Het verzorgen van de huid is belangrijk, hiervoor kan een goede crème gebruikt worden welke niet duur hoeft te zijn. Van groot belang is dat de vettigheid van de crème goed aansluit bij het huidtype van degene die hem gebruikt. Het advies is om te zorgen dat een crème gebruikt wordt waar een zonnefactor in verwerkt is. UV straling, niet alleen in de volle zon, kunnen een zeer slechte invloed hebben op de huid.

Picture1

Geef rimpels geen kans

Rimpels worden niet alleen als esthetisch niet mooi bevonden maar zorgen ook nog eens voor huidschade welke steeds dieper en minder onomkeerbaar wordt. Het is van belang rimpels te voorkomen. Dit kan men doen door goede crème te gebruiken en dit te combineren met een botoxbehandeling in Amsterdam. Niet voor alle regio’s is Botox een goede oplossing. Botox kan het beste worden ingezet voor de bestrijding van kraaienpootjes en de fronsrimpel.
Voor rimpels in het meer onderste deel van de gelaatshelft kan het beste gebruik gemaakt worden van fillers of lasertherapie.

Zorg voor voldoende vochtinname en gezonde voeding

Goede voeding bestaat uit variatie van zowel koolhydraten, vetten en eiwitten gehaald uit groente, vlees, graan en zuivelproducten. Voldoende drinken zorgt ervoor dat het lichaam goed zijn afvalstoffen kwijt kan raken. Dit alles zorgt weer voor een mooie glanzende, gezonde huid.